Kerstbomen en artikelen

Vanaf eind november is ons buitenterrein gevuld met kerstbomen van de beste kwaliteit! Diverse soorten en maten, waaronder Nordmann, Koreana, Omorica (zilverspar), etc.

Voor de aankleding van uw kerstboom vindt u mooie verlichting en versiering in onze winkel. Daarnaast ook een uitgebreid assortiment met kerst accessoires, sfeervol en decoratief!

Nordmann Kerstbomen van Hollandse bodem!

Kerstbomen Verkoop bij Buitencentrum Lok in Vollenhove

 Wat zijn de verschillen tussen de diverse kerstbomen? En welke kerstboom is nu het meest voor u geschikt? Bij Buitencentrum Lok aan de Industrieweg 3 in Vollenhove adviseren wij u graag.

Het buitenterrein bij onze winkel staat inmiddels vol met kerstbomen van de beste kwaliteit, waaronder vele Omorica’s (zilverspar), zowel met kluit als potgedrukt. Dit laatste betekent dat ze vanaf het land direct in een pot zijn gedrukt. Hierdoor zijn deze kerstbomen harder en dus van betere kwaliteit dan pot gekweekt. Dit geldt ook voor de Koreana, de Koreaanse zilverspar welke wij vorig jaar hebben geïntrocuurd tijdens onze Kerstbomen Verkoop, destijds op het terrein van Fixet Vollenhove (Vinke). De recensies over de Koreana waren toen overweldigend en deze boom ontbreekt dan ook nu niet in ons assortiment, met keuze uit maar liefst honderden kerstbomen! De verschillende soorten kerstbomen zijn in diverse maten te koop, zo ook de Nordmann kerstbomen. Deze zijn dit jaar bij ons van uitzonderlijke kwaliteit én voor zeer scherpe prijzen! Hoe dit kan? Buitencentrum Lok heeft Nordmann kerstbomen van Hollandse bodem. Dit is best bijzonder, omdat de meeste Nordmann bomen uit Denemarken, Noorwegen en Duitsland worden gehaald. Dit betekent dat ze vaak eind oktober, voor de sneeuwval, al worden gezaagd en vervolgens op transport naar Nederland gaan. Wij hebben echter een perceel vol met Nordmann kerstbomen hier in de regio, welke Jeroen ook zelf zaagt. Door eigen arbeid en eigen transport, kunnen wij onze Nordmann kerstbomen dan ook voor scherpe prijzen neerzetten. De eerste bomen zijn afgelopen weekend pas gezaagd en komen dus vers van het land! Doordat ze het Nederlandse klimaat gewend zijn, komt dit de kwaliteit van de boom ten goede. De Nordmann kerstboom is qua bouw vol en dik. Hij heeft ten opzichte van de ‘gewone’ kerstboom stevigere dikke naalden die niet zo snel los laten, waardoor naalduitval wordt beperkt. En dat is vooral in huis toch zeker wat waard! Ook zijn de naalden zacht, waardoor ze niet prikken.

Naast de verkoop van kerstbomen, biedt Buitencentrum Lok heel veel meer. In de Nieuwsbode van komende week ontvangen de inwoners van Vollenhove en omliggende dorpen onze A4-kerstfolder in de brievenbus. Kom ook gerust naar de winkel voor meer informatie of advies. Buitencentrum Lok is gevestigd aan het begin van de Industrieweg (voormalig pand bouwbedrijf Groothuis), vanaf de ‘brandweerkazerne’ richting Multimate (Vinke). U vindt Buitencentrum Lok daar naast Bouwbedrijf G. Rook. Wij ontmoeten u graag! Hopelijk tot binnenkort, Jeroen & Zendy Lok.